Plus-sizemodellen imiteren reclamecampagne van de Kardashians

Bron © Daily Mail

Foto: *

Vorige maand verscheen het nieuwe campagnebeeld van Calvin Klein waarin de vijf Kardashians in ondergoed op een deken poseren. Het Amerikaanse plus-sizemodel Denise Mercedes trommelde drie van haar collega's op om de foto te recreëren en een krachtige boodschap te verspreiden. Zo hopen de dames aan te tonen dat modellen met een maatje meer ook hun plaats in de modewereld verdienen.

Denise Mercedes, Diana Sirokai, Daisy Christina en Tammy B zijn allemaal plus-sizemodellen die alles in het werk stellen om vrouwen met een maatje meer te promoten. Toen Denise Mercedes met de ondergoedfoto van Calvin Klein aan de slag wilde, twijfelden de andere dames dan ook geen moment. In een zwart ondergoedsetje vlijden ze zich comfortabel op een dekentje om de iconische reclamecampagne met de Kardashians in de hoofdrol te imiteren.

Hoewel op de oorspronkelijke foto ook Kylie Jenner te zien was, die haar toenmalige babybuikje onder het deken verstopte, zijn op de imitatie slechts vier dames zichtbaar. In haar post op Instagram verklaart Diana Sirokia dit met een kleine knipoog als #SorryKylieWentToGiveBirth. Verder duidt het model de post met de duidelijke boodschap: "Wij verdienen het ook om ons sexy te voelen in ons ondergoed."

 

De foto's in kwestie zijn ondertussen al door duizenden volgers positief onthaald. De post op Instagram van Denise Mercedes alleen werd al meer dan 20.000 keer geliked. Met deze actie is Diana Sirokai overigens ook niet aan haar proefstuk toe. Zo imiteerde ze ook al een naaktfoto van Gigi Hadid. Ze schreef toen onder haar post: "Ik vroeg mij af hoe een vrouw met mijn lichaamstype er zo uit zou zien."

 

I was just wondering how a Model My Size would look on this ?? @photo_karizza

Een bericht gedeeld door DIANA SIROKAI (@dianasirokai) op

Door VVA
  • VOOR ABONNEES