Aanschuiven in de kou voor pop-up van Kendrick Lamar

© Victoriano Moreno

Een stevige rij van zowat honderd fans trotseerd dinsdag de koude voor een pand in de Kammenstraat 66. Binnen ligt de felbegeerde merchandise van ‘The DAMN. Tour’ van de Amerikaanse rapper Kendrick Lamar, die vanavond in het Sportpaleis langskomt.

Andreas Rotty

Met mondjesmaat worden de fans in de pop-upstore binnengelaten om drukte in de kleine winkel te vermijden. Die is enkel dinsdag van 11u tot 18u open, voor het concert van Lamar in het Sportpaleis later op de avond. Zo hoeven de fans meteen niet meer na te denken over hun outfit. Wie na aanschuiftijden van een uur in de vrieskou met een guur windje de winkel binnen kan, grijpt de kans aan om truien, petten en schoenen van de lijn van de hiphopster aan te schaffen.

“Dit soort merchandising wordt steeds populairder”, zegt Giancarlo Angeletti van kledingmerk VIER, die de pop-up organiseert op vraag van de entourage van Kendrick Lamar. “Het wordt meer en meer gedaan. Er wordt een hype rond gemaakt, de pop-up is dan ook alleen hier en alleen vandaag.”

© Victoriano Moreno

© Victoriano Moreno

© Victoriano Moreno

© Victoriano Moreno

Aangeboden door onze partners

Lees ook