"Spice Girls zullen niet optreden op huwelijk prins Harry en Meghan Markle"

Foto: Instagram

De voorbije weken gonsde het van de geruchten dat de Spice Girls gaan optreden op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle op zaterdag 19 mei. Mel B hintte zelf naar een reünie in de Britse talkshow The Real, maar afgelopen dinsdag heeft haar ex-collega Mel C gezegd dat er geen concert komt tijdens de The Prince's Trust Awards in Londen.

Eind februari was Spice Girl Mel B te gast tijdens de talkshow The Real. Daarin sprak ze haar mond voorbij over het huwelijk van prins Harry en Meghan. Ze verklapte namelijk dat de Spice Girls zijn uitgenodigd, maar weigerde te antwoorden op de vraag of ze er ook gaan optreden. ""Ik zal ontslagen worden als ik nog meer vertel", liet ze toen weten.

Mediaverhaal

Dat zal niet gebeuren, liet Mel C eerder deze week weten. Meer nog: de uitnodigingen zijn zelfs nog niet gearriveerd. "De persaandacht is groot geweest de laatste tijd, maar mijn uitnodiging is nog niet aangekomen. Er is de laatste tijd wel veel sneeuw gevallen. Misschien heeft de postbode vertraging opgelopen", zei ze volgens E! News. Maar wat bedoelde Mel B dan? Volgens Mel C grapte ze maar wat in The Real en hebben de media er hun eigen verhaal van gemaakt.

Grote fan

Eén ding is wel een feit: net zoals heel wat kinderen in de jaren negentig was Harry fan van de populaire meidengroep. Over wie de huwelijksceremonie van prins Harry en Meghan muzikaal zal opluisteren doen al een tijdje geruchten de ronde. Zo zou onder meer Ed Sheeran van de partij zijn, maar tot nu toe werd nog niets officieel bevestigd. Harry is altijd dol geweest op de Spice Girls en dat was omgekeerd zeker ook het geval. Enkele maanden geleden deelde Emma Bunton op Instagram nog een foto van haar en de prins in een omhelzing om hem gelukkige verjaardag te wensen. Maar de kans dat er als openingsdans een liveversie van '2 Become 1' uit de boxen klinkt, is dus klein.

 

 

 

Happy birthday #princeharry ??????

Een bericht gedeeld door emmaleebunton (@emmaleebunton) op

 

Door flb, vwh