Gisele Bündchen is eerste supermodel zonder make-up op Vogue-cover

© Instagram

Gisele Bündchen heeft ondertussen al een jarenlange carrière achter de rug, maar een fotoshoot zonder make-up en een stylist, nee dat had ze nog nooit gedaan. Tot nu dus, en wel meteen op de cover van de Italiaanse Vogue. Aan schoonheid heeft ze in elk geval niet ingeboet en ze bewijst dus dat het ook kan zonder al die poespas.

flb

Gisele Bündchen is het eerste supermodel ooit dat geheel naturel op de cover van Vogue staat. Ze liet niet enkel de make-up achterwege, maar ze weigerde ook een haarstylist en bovendien mocht geen kunstmatig licht gebruikt worden. De 37-jarige Braziliaanse verzorgde zelf haar styling en liet fotograaf Jamie Hawkesworth de foto's gewoon bij haar thuis in Boston nemen. Die enorme keuken waar ze in poseert, is dus gewoon de hare.

Bündchen heeft er ondertussen een carrière opzitten die al twintig jaar duurt en haar ettelijke miljoenen opleverde, en toch is deze cover ook voor haar een primeur. En het moet gezegd, ze ziet er stralend uit op de foto's. Alleen valt op haar huid geen rimpel te zien. Geen make-up, maar wel Photoshop?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook