Kinderen van Ashton Kutcher en Mila Kunis moeten niet op flinke erfenis rekenen

© Isopix

Ashton Kutcher (40) en Mila Kunis (34) zijn allebei ettelijke miljoenen waard, maar alles later aan hun kinderen schenken dat zien de twee niet zitten. In een interview liet de acteur weten dat Wyatt Isabelle en Dimitri Portwood geen dik spaarvarken moeten verwachten, maar dat ze alles aan het goede doel zullen geven na hun dood.

flb

Als kind werd Ashton Kutcher grootgebracht in een gezin dat het niet al te breed had. Vaak was er zelfs geen geld over om in de supermarkt een ijsje te kopen. "Daardoor ben ik geobsedeerd geraakt door ijsjes omdat het zo uitzonderlijk was als we er eentje kregen", zegt hij in een interview op de podcast 'Armchair Experience' als interviewer Dax Shepard hem naar zijn jeugd vraagt. Daarom wil hij ook dat zijn kinderen Wyatt Isabelle (3) en Dimitri Portwood (1) de waarde van geld leren kennen en ze niet rot verwennen.

Dat betekent ook dat ze geen grote erfenis moeten verwachten als hun mama en papa overleden zijn. "We zullen al ons geld aan goede doelen geven", laat de acteur weten. "Mijn kinderen hebben nu al een heel geprivilegeerd leven, dat beseffen ze niet en zullen ze waarschijnlijk ook nooit beseffen."

Hij wil dan ook dat ze opgroeien en zelf initiatief leren nemen, in plaats van op de centen van hun ouders te rekenen. Maar hen helemaal aan hun lot overlaten, dat wil hij ook niet doen. "Als ze een zaak willen opstarten en een goed businessplan hebben, dan wil ik er wel gerust in investeren."

Aangeboden door onze partners

Lees ook