Man neemt foto’s van zijn huis voor immosite, maar maakt een wel heel gênant foutje

Bron © The Sun, News.com.au

Foto: 99.co

Hij poetste het hele huis, nam enkele mooie foto’s van alle kamers en stuurde die door naar de vastgoedmakelaar, die ze op een immowebsite zette. Pas maanden later merkte een vriend van de makelaar een gênant detail op in een van de foto’s: de geslachtsdelen van de huiseigenaar.

Hij had het warm gekregen van al dat poetsen, dus had hij zijn kleren uitgetrokken. Dat dat zichtbaar zou zijn in de spiegel in zijn slaapkamer, daar had de eigenaar van het huis in de stad Choa Chu Kang in Singapore niet bij stilgestaan. Dus stuurde hij de foto’s die hij van zijn huis gemaakt had nietsvermoedend door naar de vastgoedmakelaar, die ze al even nietsvermoedend op een immobiliënwebsite postte.

Daar bleven de foto’s maandenlang staan, tot een vriend van de makelaar hem er woensdag op wees dat een van de foto’s iets meer toonde dan enkel de kwaliteiten van het huis. Een woordvoerder van agentschap 99.co verklaart dat niemand de fout had opgemerkt en dat ze betreuren dat de foto niet eerder van de site werd gehaald.

Man neemt foto’s van zijn huis voor immosite, maar maakt een wel heel gênant foutje
Foto: 99.co

De foto én de hele advertentie zijn intussen van de website verwijderd, maar helaas voor de huiseigenaar waren er intussen genoeg screenshots van gemaakt en verspreid om hem zijn foutje nooit te laten vergeten. Zijn enige troost: hij is erin geslaagd anoniem te blijven. Toch voor wie nooit bij hem thuis is geweest en zijn interieur of adres herkent.

Door adb
Meest recent