Kylie Jenner beantwoordt alle vragen over haar zwangerschap

Foto: Instagram

Na een maandenlange stilte op sociale media is Kylie Jenner helemaal terug van weggeweest. Zo deelde ze een nieuwe foto van de pasgeboren Stormi Webster met haar overgrootmoeder en beantwoordde ze op Twitter een resem vragen van haar volgers over haar baby en zwangerschap.

Tijdens haar zwangerschap hulde Kylie Jenner zich in stilzwijgen, maar dat is duidelijk verleden tijd. Meer nog, haar fans kregen zelfs de kans om haar enkele vragen te stellen op Twitter die ze met plezier beantwoordde. 

Zo kreeg ze de vraag aan welke zus ze het nieuws dat ze zwanger was eerst had verteld. "Ik denk dat het Khloé was! Of misschien toch Kourtney."

Op de vraag hoe haar mama Kris op het nieuws reageerde. "Ze steunde me zo hard. Ik hou van mijn mama."

Of ze bang was om te bevallen? "Ik was niet bang en dat hoef jij ook niet te zijn. We zijn hiervoor gemaakt."

Of zij en haar vriend Travis Scott een meisje hadden verwacht? "We dachten dat we een jongetje zouden krijgen. We waren dus heel verrast."

In welke vreemde snack had ze zin tijdens haar zwangerschap? "Eggo's (een merk van diepgevroren wafels, red.)!!! Voor mijn zwangerschap vond ik die helemaal niet lekker en sinds ik ben bevallen heb ik er ook geen meer gegeten. Zo vreemd!"

Dan volgde nog een vraag over wat ze het ergst vond aan haar zwangerschap en of Stormi veel bewoog. "Er was echt niets erg. Alleen enkel misschien het feit dat ik geen sushi kon eten lol. Ik had zo'n perfecte ervaring. Ze bewoog veel."

En is Travis Scott wel een goede papa. "De beste."

 

 

i mean.. does it get any better than this?

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

 

 

Door flb