Geen van zijn klasgenootjes kwam opdagen voor zijn verjaardag. Nu zijn ze allemaal jaloers

Bron © news.com.au

Foto: Twitter

Aaron had acht klasgenoten uitgenodigd op zijn verjaardagsfeestje, en geen van hen kwam uiteindelijk opdagen. Alles stond nochtans in het teken van de razend populaire serie ‘Stranger Things’, maar de vrienden van Aaron hadden duidelijk geen zin in een themafeestje. Nadat zijn zus foto’s van het verjaardagsfiasco postte op Twitter, kreeg Ayen echter steun uit onverwachte hoek.

Hij was er kapot van dat geen van zijn vrienden naar zijn ‘Stranger Things’ themafeestje gekomen was. Ook de zus van Aaron, Ayen, was er bepaald niet blij mee en postte enkele foto’s van het feestje op Twitter. “Mijn broer heeft acht klasgenoten uitgenodigd voor zijn verjaardagsfeestje en geen van hen slaagde erin op te dagen.”

Het duurde niet lang voor mensen van over de hele wereld begonnen te reageren op de tweet. Ze wensten Aaron een gelukkige verjaardag of deelden hun eigen ervaringen van feestjes waarbij niemand opdaagde.

 

 

Uiteindelijk kregen ook de acteurs uit ‘Stranger Things’ lucht van de tweet. Millie Bobby Brown, die Eleven speelt in de serie, was de eerste om te reageren: “Wat!!! Oh wel, je kan ze allemaal laten weten dat iedereen van ‘Stranger Things’ gekomen was! Ik vind je geweldig en volgend jaar zou ik graag een uitnodiging krijgen… Alsjeblieft?”

De jonge actrice werd meteen bijgestaan door haar collega Gaten Matarazzo, die tweette: “Ik doe ook mee. Ik breng de chocoladepudding mee!”

 

 

De massale online respons en de reacties van twee van zijn favoriete acteurs zorgden ervoor dat Aaron zich al snel een pak beter voelde. Zijn zus Ayen postte niet veel later dan ook enkele foto’s van een lachende Aaron met de woorden: “Update: hij ontspant nu. Hij zegt dat als zijn klasgenoten hem uitnodigen, hij ook niet zal gaan. Dat is zijn wraak.”

 

 

 

 

Door nkdr