Gluren bij BV's: Peter Van de Veire en Veronique De Kock hebben iets te vieren

Foto: *

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat - de meesten maken van de paasvakantie gebruik om erop uit te trekken. Zij deelden hun zonnige foto's op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Stylist Jani Kazaltzis is dolgelukkig, want hij is eindelijk in Mexico geraakt. "Het was heel vroeg in de ochtend, maar de moeite. Dit stond al heel lang op mijn lijstje. Zo gelukkig", schrijft hij bij een selfie voor de Mayaruïnes in Tulum.


De lente mag dan wel begonnen zijn in België, Veronique De Kock geniet van de zon in Dubai. En daar vierde ze de verjaardag van haar jongste zoontje Maximilien. "Vijf jaar al de liefde van mijn leven", staat er bij een filmpje van de jongen.

 


Dat presentatrice Eline De Munck bodyshaming niet aan haar hart laat komen. Na een snedige opmerking van enkele weken geleden, amuseert ze zich kostelijk in een mooie bikini in Miami. "Ik wilde jullie allemaal een fantastische dag toewensen", schrijf ze bij het zonnige kiekje.


En ook presentatrice Katja Retsin heeft haar bikini weer bovengehaald op vakantie. "That's the way - aha aha - I like it", schrijft ze.


Ontwerpster en zakenvrouw Veronique Leysen zit dan weer thuis, maar haar gedachten zitten volledig in New York.

 

On my mind ?? #newyork

Een bericht gedeeld door Veronique Leysen (@mauricetteveronique) op


Ook zon voor James Cooke, maar geen zwemshort-weertje. Hij zit met goed vrienden Jonas Van Geel en Gert Verhulst in de Zwitserse bergen om te skiën.

 

Liefde voor deze 2 boys ? #friends

Een bericht gedeeld door James Cooke (@jamescooke1984) op


Peter Van de Veire had deze week iets te vieren: zijn vijfde huwelijksverjaardag. Proficiat Peter!

 

5. Pi.

Een bericht gedeeld door Peter Van de Veire (@petervandeveire) op


Waar ex-miss Joke Van de Velde gelukkig van wordt? Bloemen! "Flowers always make people happier. They are sunshine, food and medicine to the soul", schrijft ze bij een selfie.

Door vwh