Het is bijna zover, ziekenhuis brengt alles in gereedheid voor bevalling Kate Middleton

Foto: Photonews

Kate Middleton zou midden april bevallen van haar derde kindje, dus wordt stilaan alles in gereedheid gebracht. Het heeft er dus alle schijn van dat er snel iets op til zal zijn.

Kate Middleton zal binnenkort voor de derde keer bevallen in de Lindo Wing, een privékraamafdeling van het St Mary's Hospital in Londen, waar ze ook prins George en prinses Charlotte op de wereld zette. Daar zijn ze begonnen met de voorbereidingen voor de komst van de derde koninklijke baby. Zo werden de eerste dranghekken geplaatst waarachter binnenkort honderden journalisten cameramensen en fotografen zullen staan, en er hangen borden waarmee parkeerrestricties worden opgelegd. Op die borden staat als einddatum 30 april, dus veel geven ze voorlopig niet prijs.

Naar verluidt zal de Hertogin van Cambridge kunnen rekenen op een team van twintig medische experten die haar met de beste zorgen zullen omringen. Ze zal net zoals bij haar vorige bevallingen worden bijgestaan door verloskundige Guy Thorpe-Beeston en gynaecoloog Alan Farthing. Die laatste is ook de vaste gynaecoloog van de Queen.

Ondertussen heeft Kensington Palace bekendgemaakt dat Kate en William nog helemaal geen idee hebben of het een jongetje of een meisje zal worden. Net zoals bij de vorige bevallingen wilden ze het geslacht nog niet weten.

Door flb