Aldi gaat nu ook modeadvies en tuintips geven

Bron © retail detail

Foto: Aldi

Aldi wil zich nu ook als stijlgoeroe profileren, of het nu gaat om advies over tuinieren, interieur of zelfs mode. Het pakt uit met een nieuw onlineplatform waar je op basis van je interesses tips kunt inwinnen. Voorlopig wordt het initiatief wel enkel bij Aldi Süd gelanceerd en niet bij Aldi Nord, dat in ons land vestigingen heeft.

Aldi Süd heeft onder de naam Aldi Inspiriert een special platform rond lifestyle gelanceerd. “We willen de band van klanten met het Aldi Süd-merk versterken door hen inspiratie voor in hun dagelijks leven te geven”, zegt communicatiedirecteur Natascha Vrchoticky in een reactie. In totaal gaat het om zijn zes categorieën aan onderwerpen: eten en drinken, huis en decoratie, tuin, gezondheid en welzijn, familie en kinderen en reizen.

Concreet zijn op het online platform onder meer verhalen te vinden rond bijvoorbeeld tuinieren in de lente, de zin en onzin van een warming-up, het zelf kweken van tomaten en er is zelfs ruimte vrijgemaakt voor tips van bloggers.

Voorlopig gaat het om een initiatief dat wordt uitgerold bij Aldi Süd, de Aldi-groep die onder meer in Zuid-Duitsland, Australië, China, Hongarije, Groot-Brittannië en Zwitserland actief is. In ons land vind je enkel Aldi Nord. Het gaat om twee verschillende bedrijven. 

Door flb
  • VOOR ABONNEES