Label van Stromae ontwerpt ‘grootste collectie tot nu toe’

Foto: Maestro

Maestro, het kledinglabel van de Belgische zanger Paul Van Haver, beter bekend als Stromae, heeft een nieuwe lijn ontworpen voor de Franse luxewebshop 24 Sevrès. Dat staat in een nieuwsbrief van de LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton-groep.

De collectie is zowel voor mannen als vrouwen en bestaat uit veertien kledingstukken en drie paar kousen met grafische prints. Die zijn kenmerkend voor het label dat in 2009 door Paul Van Haver zelf, zijn vrouw Coralie Barbier en zijn broer Luc Junior Tam werd opgericht. Voor een T-shirt uit de lijn betaal je 85 euro, een polo kost 169 euro en de prijs van een bomberjasje bedraagt 275 euro.

Label van Stromae ontwerpt ‘grootste collectie tot nu toe’
Foto: 24sèvres

Maar Stromae heeft nog meer in petto voor zijn fans. Eerder deze maand stelde hij ‘Capsule 5’ voor in een zogenaamde ‘Mosaert Fabrique’, een installatie die werd ondergebracht in modewarenhuis Le Bon Marché in de Franse hoofdstad. De collectie met kleurrijke prints en art deco-accenten is de eerste in de geschiedenis van het merk die wordt aangevuld met interieurspullen zoals behang, servies en kussens. Het industriële decor van de modeshow staat nog overeind tot en met 13 mei voor fans die een kijkje willen gaan nemen en hun favoriete stuk willen kopen.

 

Label van Stromae ontwerpt ‘grootste collectie tot nu toe’
dessertbord - 30 euro / bedlinnen - 195 euro / kussen- 65 euro- Foto: Monsaert
Door vwh