Plagen is liefde vragen: Blake Lively neemt haar man weer beet op Instagram

© IG

Acteurskoppel Blake Lively en Ryan Reynolds staan naast hun werk bekend om hun plagerijen op Instagram. Deze keer was de blondine eerst aan zet...

vwh

Het koppel ging samen naar de première van de horrorfilm ‘A Quiet Place’ en gedroeg zich verliefd op de rode loper. De blonde actrice, onder meer bekend uit ‘Gossip Girl’, legde haar hand op de schouder van haar man en vader van hun twee kinderen. En ze gaf een liefdevol compliment, maar niet aan haar wederhelft.

“Als er één ding is waar ik trots op ben in deze foto, dan is het wel op de fantastische haarstyling die ik deed voor mezelf”, schrijft Lively waarmee ze de focus op haar vlecht legt. Haar man wordt volledig buiten beschouwing gelaten. Reynolds, die laat weten dat hij “zo gelukkig was op dat moment”, broedt wellicht al op een geniale wraakactie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het is niet de eerste keer dat de twee elkaar plagen op Instagram. Eerder lachte de blondine al met zijn kookkunsten en gaf ze hem een steek op zijn verjaardag. Toen was ze vol lof over Ryan. “Happy Birthday, baby”, schreef ze bij een kiekje waar hij maar half op stond. Alle aandacht ging naar die andere Canadese acteur: Ryan Gosling.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook