Beyoncé verrast op Coachella met nieuwe reünie van Destiny’s Child (en meer)

Het was lang wachten voordat Beyoncé het beste van zichzelf kon geven op Coachella. Vorig jaar moest ze immers annuleren omdat ze zwanger was van haar tweeling. Maar ze beloofde een spetterend optreden in 2018. Zaterdagavond was dat moment aangebroken en blies ze de hele weide omver.

Queen B kwam op als een Egyptische koningin op de tonen van haar hit ‘Crazy in Love’. De outfit ging snel uit en werd ingeruild voor een ultrakort jeansshortje, glimmende knielaarzen met sliertjes en een geel truitje met haar initialen. Het werd een show vol verrassingen voor de fans. Beyoncé verwelkomde haar zus Solange op het podium om samen ‘Get me Bodied’ te zingen. Ook haar man Jay Z, met wie ze binnenkort op tournee vertrekt, kwam tevoorschijn. Hij vergezelde haar tijdens hun nummer ‘Deja Vu’ uit 2006.

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Destiny’s Child

Maar dé verrassing van de avond was een nieuwe reünie met haar vriendinnen Kelly Rowland en Michelle Williams, beter bekend als de twee andere leden van meidengroep Destiny’s Child. Het trio bracht onder meer hun hits ‘Say my Name’, ‘Lose my Breath’ en ‘Soldier’. Het is niet de eerste keer dat Beyoncé fans trakteert op een korte comeback van de groep. In 2013, tijdens de wereldberoemde halftime show van de Super Bowl, stonden de drie ook samen op het podium.

De geschiedenis in

Naast de vele extra acts, was het optreden van Beyoncé nog op een andere manier heel bijzonder. Ze was de eerste zwarte vrouw die als headliner optrad op Coachella in de geschiedenis van het muziekfestival.

 

Een bericht gedeeld door @BEYSRBLUE (@beyblue74) op

Door vwh
  • VOOR ABONNEES