“Prins Harry en Meghan Markle boos omdat de Obama’s niet naar hun huwelijk komen”

Volgens de Britse pers heeft de voormalige Amerikaanse presidentsvrouw Michelle Obama een belangrijke rol gespeeld bij de ontmoeting van prins Harry en zijn aanstaande Meghan Markle. Het koppel zou daarom ook erg teleurgesteld zijn dat ze hun vriendin en haar man Barack Obama niet mogen uitnodigen op hun trouwfeest.

Dat de Britse prins en ex-president van de Verenigde Staten Brack Obama het goed met elkaar kunnen vinden, was al duidelijk. Ze leerden elkaar kennen in 2015, toen Obama nog president was en werden vorig jaar samen al lachend gefotografeerd tijdens de Invictus Games in het Canadese Toronto. Maar de connectie gaat volgens The Daily Mail nog veel dieper.

Geen uitnodiging

“Michelle Omaba speelde een belangrijke rol wat de ontmoeting betreft tussen de prins en Meghan”, aldus een anonieme bron in de krant. Over welk aandeel in hun ontmoeting het precies gaat, is niet duidelijk. De ingewijde voegt er wel aan toe dat het koppel haar heel dankbaar is en het doodjammer vindt dat ze de Obama’s niet op hun huwelijk mogen uitnodigen.

Teleurgesteld

Eerder deze week werd bevestigd dat zowel de Obama’s als de Britse premier Theresa May niet aanwezig zullen zijn op het huwelijk op 19 mei. Volgens de officiële redenering is het niet nodig om politieke leiders uit te nodigen omdat Harry, in tegenstelling tot zijn broer William, waarschijnlijk nooit koning zal worden. “Harry’s zag geen trouwfeest zonder de Obama’s. Hen uitnodigen was een evidentie. Hij was dus niet blij met deze beslissing en moet de teleurstelling nu samen met Meghan verwerken.”

Door vwh
  • VOOR ABONNEES