Laura Lynn uitgescholden door 50-tal buurtbewoners: “Arrogante trut! Marginaal geval!”

Bron © Dag Allemaal

Foto: BELGAIMAGE

Ardooie -

De onverschillige woorden van Laura Lynn over haar thuisstad Ardooie tijdens een interview in ‘De Bende van Annemie’ breken haar zuur op. “Och, het was zo erg. Ik kreeg een hele lading verwijten en scheldwoorden over me heen”, vertelt de Schlagerzangeres in een interview met Dag Allemaal. “Ik durfde zelfs mijn dochter niet meer naar school brengen.”

LEES OOK. Laura Lynn schoffeert inwoners uit Ardooie

Inwoners van Ardooie wisten niet wat ze hoorden, toen ze eind februari Laura Lynn hoorden praten over hun geliefde gemeente in West-Vlaanderen. De zangeres liet zich allesbehalve enthousiast uit over de plek, ook al woont ze er zelf al jaren. “Als je buitenkomt en er wordt over iets gesproken, gaat het over gewone negatieve zaken”, was de teneur van haar opmerking.

En dat schoot bij haar medebewoners in een verkeerd keelgat. Zo erg dat de zangeres de dag nadien plots overspoeld werd door hatelijke verwijten en scheldwoorden. “Toen is het echt ontploft: Boerenwijf! Arrogante trut! Dikke nek! Marginaal geval! Je bent wereldvreemd in Ardooie!” las Laura Lynn voor. “Ik heb de hele dag geweend en me daarna twee weken opgesloten.”

Ook al kreeg de zangeres er enorm veel stress van, dat wil ze nu relativeren. “Och, op de 12.000 inwoners zijn er maar een vijftigtal zwaar in de aanval gegaan. Maar die ergste reacties blijven hangen, hé”, vertelt de zangeres. Volgens haar is de hele Ardooie-rel overroepen. “Ik heb mijn hele leven in Ardooie gewoond, ik heb hier een huis gebouwd… Dan zal ik het hier wel goed vinden, zeker?” besluit ze.

Door mrra
AANGERADEN