“Relatie van Khloé Kardashian hangt aan een zijden draadje”

Foto: PN

Op Instagram lijkt het weer goed te zitten tussen realityster Khloé Kardahian en basketter Tristan Thompson, die haar net voor de geboorte van hun dochter bedroog. Maar volgens Amerikaanse media is die verzoening slechts een façade en hangt hun relatie in werkelijkheid aan een zijden draadje.

“Ons klein meisje, True Thompson, heeft onze harten helemaal gestolen en we zijn overspoeld door liefde. Zo’n zegen om dit kleine engeltje te verwelkomen in de familie. Mama en papa houden van je True!”, schreef de blondine bij het eerste Instagramkiekje na de bevalling.


Schone Schijn

Maar ondanks het herhaaldelijke gebruik van ‘ons’ en ‘wij’ zou het koppel allesbehalve hecht zijn na het bedrog van Tristan. De Amerikaanse entertainmentsite TMZ noemt het een geval van schone schijn. “Khloé praat al enkele dagen niet tegen Tristan. Ze is nog steeds woedend omdat hij haar herhaaldelijk bedroog en belachelijk maakte tijdens de laatste momenten van haar zwangerschap”, zegt een bron die naar eigen zeggen dicht bij de familie staat.

Enkel praktisch

“Deze relatie hangt aan een zijden draadje”, voegt de ingewijde er nog aan toe. “De enige reden waarom ze nu bij Tristan woont in Cleveland, is omdat alle babyspullen daar staan en ze nog niet naar Los Angeles mag vliegen van de dokters. Kris Jenner, Kendall, Kim en Kourtney zijn intussen aangekomen in Cleveland. Sinds Khloé ontslagen is uit het ziekenhuis, is ze nog niet alleen geweest met Tristan.”

Vergiffenis

In tegenstelling tot de doemberichten, blijven andere media wel hoopvol. “Ze zijn zeker nog samen. Ze zijn er allebei helemaal voor hun dochter. Ze heeft ervoor gekozen om hem te vergeven en wil nu dat de rest van de wereld, net als zij, doorgaat met het leven”, meldt Entertainment Tonight. Ook People blijft geloven in de vergevingsgezindheid van Klhoé. “Vergiffenis is het doel. Als ze een manier vindt om de connectie met Tristan te herstellen, zal ze dat doen. Het is haar droom om een gezinnetje te vormen.”

Door vwh