Gluren bij BV's: Pommeline krijgt een opmerkelijke verrassing

Foto: *

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - we bundelen ze graag even voor je.

Iedereen die naar 'Tempation Island' kijkt, weet ondertussen wat Kevin bedoelt als hij 'sorry mama' zegt. En dat de mama van Chloé Nancy heet. Benieuwd wat er aan dit gesprek voorafging....

 

Deze week maakte koekjesfabrikant Lotus bekend dat het de naam van het cakeje 'Pommeline' zou veranderen. Maar ze wilden de echte Pommeline toch nog even laten weten dat het heus niet aan haar lag dat hun klanten vanaf nu een 'Tartélice Appel' moeten eten.

 

Presentatrice en yogi Eva Daeleman is haar hart verloren in Kreta en heeft een liefdevolle boodschap voor het Griekse eiland. "K r e t a ~ je ontroert me met je stilte, je schoonheid, je rurale landschap. Ik ben nog niet weg of ik wil al terugkomen. Jammer van al je afval, maar daar zullen we het later nog eens over hebben...", staat er bij vakantiefoto's.

Valerie De Booser toont zich van haar meest avontuurlijke kant op een quad. "Ride it like you stole it ", schrijft ze bij een stoere foto van zichzelf en zoontje Nono.


Als de twee katten van Karen Damen, Elmo en Wifi, er een drukke dag hebben opzitten, dan chillen ze in zeteltjes van 'Paw Patrol'. Want die zijn voor dieren, toch? "Moe. Kapot. Steendood", staat er bij een filmpje van de twee pluizige beestjes.

 

Moe. Kapot. Steendood. ???? #Elmo #Wifi @skyvanderwee @antonyvanderwee

Een bericht gedeeld door Karen Damen (@karendamen) op


Roos Vandekerckhove, de vrouw van Laurens Nuyens, genoot met volle teugen (en in een gepast outfit) van het Californische festival Coachella. "Ik ontmoette mooie inspirerende zieltjes. Jullie weten wie jullie zijn. Bedankt aan mijn man Laurens om me te vergezellen op dit zotte weekend", schreef ze bij de foto's.


Presentatrice Evy Gruyaert is helemaal klaar voor de lente, haar voeten ook. Dat bewijst ze met een reeks foto's van haar kleurrijke nagels in de tuin. "Laat die zomersandalen maar komen", schrijft ze erbij.


Saartje Vandendriessche trainde donderdag een laatste keer intens voor de 10 Miles, die ze meeloopt voor Kom op tegen Kanker. "Laatste stevige training voor de 10 Miles. Every day is a good day when you run", schreef ze bij een selfie.

 

Als An Lemmens naast haar fietsende dochter wandelt, eindigt de altijd als volgt: "Mama, jij kan wel 1 kindje en 1 fiets dragen hè?” is hoe een wandeling met de dochter altijd eindigt. Oh ja, en ook met een hernia", schrijft ze bij een schaduwfoto.


Radiostem Julie Van den Steen is graag thuis. De reden waarom, deelt ze op haar vilten bord. "Home is where your buik doesn't have to be ingehouden", staat er te lezen.

 

Amen. ????

Een bericht gedeeld door Julie Van den Steen (@julievandensteen) op


Acteur en Romeo Gunter Levi had deze week iets te vieren. "Ondertussen twee jaar gelukkig getrouwd met mijn fantastische vrouw , love you baby", schrijft hij bij een kiekje van hun grote dag.

 

Ondertussen 2 jaar gelukkig getrouwd met mijn fantastische vrouw , love you baby ????

Een bericht gedeeld door Gunther Levi (@guntherlevi) op

Door vwh
Meest recent