Ariana Grande brengt bijna jaar na aanslag op concert in Manchester nummer uit waarmee ze de tragedie wil afsluiten

Ze schreef het nummer in de nasleep van de aanslag tijdens haar concert in Manchester op 22 mei 2017, maar verwacht geen huilbalade van Ariana Grande. Ze heeft werkelijk ‘No Tears Left To Cry’ en wil de draad weer oppikken. Alleen Ariana Grande zou wegkomen met een vrolijk nummer over een tragische gebeurtenis, en dat doet ze met verve. Haar fans vinden het nummer alvast fantastisch.

nkdr

‘No Tears Left To Cry’, zo heet het nieuwe nummer van Ariana Grande dat op Youtube alleen al meer dan vier miljoen keer bekeken werd op enkele uren tijd. Het is dan ook het eerste nieuwe nummer van de zangeres sinds haar fatale concert in Manchester waarbij 22 mensen om het leven kwamen en nog eens 120 anderen gewond raakten.

De aanslag raakte de zangeres dan wel niet fysiek, maar ze was er kapot van. Haar ‘Dangerous Woman’ tour werd meteen stopgezet, maar enkele weken later keerde ze wel terug naar Manchester voor een concert ter ere van de slachtoffers van de aanslag. Ze kwam vergezeld door een hele schare aan sterren, al dan niet met een band met Manchester, die Ariana maar ook de slachtoffers, hun families en de duizenden aanwezigen op het concert een hart onder de riem wilden steken.

Wie goed kijkt ziet ook een verwijzing naar de enorme golf van solidariteit die in Manchester losbarstte na de aanslag. Op het einde van de video zoemt er een bij door het scherm, niet toevallig het symbool van de stad, veelvuldig gereproduceerd na de aanslag.

Aangeboden door onze partners

Lees ook