The Rock verwelkomt dochtertje en heeft boodschap voor alle papa’s

© Instagram

Dwayne 'The Rock' Johnson en zijn partner Lauren Hashian hebben een nieuw kindje op de wereld verwelkomd, dochtertje Tiana Gia. Op Instagram deelde hij alvast een foto van zichzelf met in zijn brede armen het kleine meisje en hij had ook een boodschap in petto voor haar en alle papa's. "Ik voel me gezegend en trots dat ik nog een sterk meisje op de wereld heb gezet", klinkt het onder meer.

flb

Met de komst van Tiana Gia is The Rock ondertussen vader geworden van zijn derde dochter. Zo heeft hij al de 16-jarige Simone met zijn ex-vrouw Dany Garcia en had hij met zijn verloofde Lauren Hashian al de 2-jarige Jasmine. Alweer een meisje dus, maar dat lijkt de stoere actieheld helemaal niet te deren, integendeel. Om dat duidelijk te maken, deelde hij onder de lieve foto van hemzelf en zijn dochter een boodschap voor heel wat andere papa's.

"Ik ben heel mijn leven grootgebracht door sterke, liefhebbende vrouwen en ben altijd door hen omringd geweest, maar na deel te hebben uitgemaakt van de geboorte van Tiana vind ik het moeilijk om woorden te vinden om uit te drukken hoeveel liefde, respect en bewondering ik heb voor Lauren en alle mama's en vrouwen", klinkt het. "Het is enorm belangrijk om bij het hoofd van je vrouw te staan wanneer ze aan het bevallen is, om haar zoveel mogelijk te steunen... handen vasthouden, benen vasthouden, wat je me maar kan doen. Maar als je echt het meest krachtige en primitieve moment in het leven wil begrijpen, kijk dan naar hoe je kind wordt geboren. Het verandert voorgoed je leven en het respect dat je hebt voor een vrouw en dat zal voor altijd oneindig zijn."

Gekke vader

Daarnaast had hij ook nog enkele lieve woorden voor zijn dochter zelf in petto. "En aan mijn derde en jongste dochter Tiana Gia, je hebt mijn woord dat ik van je zal houden, je beschermen, je zal gidsen en je zal doen lachen voor de rest van je leven. Je gekke vader heeft heel verantwoordelijkheden en speelt verschillende rollen in deze wereld, maar je vader zijn zal altijd de rol zijn die ik met het meeste trots op mij neem."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook