Zo luxueus zal het nieuwe prinsje zijn eerste maanden doorbrengen

Foto: Isopix

Terwijl de hele wereld wacht op de naam van het nieuwe prinsje van Kate Middleton en prins Wiliam, went het jongetje aan zijn bedje in Kenstington Palace. Hoewel zijn ouders hem een ‘normaal’ leven willen laten leiden, baadt hij nu al in luxe. Dat meldt The Daily Mail.

De nieuwe prins krijgt een team koninklijke medewerkers tot zijn beschikking dat altijd (24/7) paraat staat. De spilfiguur is de 47-jarige nanny Maria Borrallo, die al in dienst is sinds de geboorte van prins George. Zij woont in Kensington Palace en wordt onder meer betaald om de kinderen te vergezellen op uitstapjes. Zo ging ze in het verleden al naar Hyde Park. Ook Antonella Fresolone, die al dertien jaar in dienst is bij de royals, zal de kleine prins in de watten leggen. Ze is bekend om haar fameuze Italiaanse gerechten die ze voorschotelt aan de familie. De vrouw zal ook de kinderkamer van de prins tot in de puntjes schoonmaken.

Verboden te spelen

Die kamer is ingericht volgens het Peter Rabbit-thema. Volgens het Britse dagblad hebben fans, vrienden en kennissen veel speelgoed opgestuurd om hen te feliciteren met de geboorte. Maar de prins zal er niet mee spelen. Het officiële protocol verbiedt de koninklijke familie namelijk om ongevraagde geschenken te accepteren. Alle geschenken zullen ingepakt en geschonken worden aan het goede dol of ziekenhuizen.

Zo luxueus zal het nieuwe prinsje zijn eerste maanden doorbrengen

Routine

Het gerucht gaat de ronde dat Kate Middleton baby nummer drie borstvoeding zal geven en niet van plan is om extra hulp zal inschakelen tijdens de eerste levensmaanden van haar zoon. Verder ligt de focus op een zo normaal mogelijke gang van zaken. Zo gaat prins George een dag na de komst van zijn broertje gewoon naar school om de routine te bewaren.

Door vwh