Gluren bij BV's: Lize Feryn deelt verliefde foto

Foto: Instagram

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Steven Van Herrewege maakt kennis met een 'vluggertje' als hij oude kaarten met recepten bekijkt. "Nog nooit van dit vluggertje gehoord", schrijft hij bij een recept voor middernachtsoep in de categorie 'vluggertjes'.

 

Nog nooit van dit vluggertje gehoord. #jaren70keuken @jerremeus

Een bericht gedeeld door Steven Van Herreweghe (@stevenvanherreweghe) op

Presentatrice Tatyana Beloy toont dat ze een stoere chick is op de moto. "Waarom ik lessen ben beginnen nemen? Mijn lief nam mij mee op een prachtige, zonnige dag om ergens gezellig oesters te gaan eten, ‘k zat achterop, super druk op de baan maar geen file voor ons! ‘k Vond dat zo leuk en dacht: “Dat wil ik ook kunnen!", schrijft ze bij een foto.


Actrice Lize Feryn deelt een verliefde foto. "Zo verliefd op dit kleine muisje dat sinds twee maanden in ons leven is. Gisteren vierden we feest! Hoe schattig kan een feestbeest zijn?", schreef ze bij een foto met een baby. Ze maakte duidelijk dat het "helaas niet haar baby is, maar toch een beetje omdat ze tante is".


Drie bekende mannen met een ongeschoren baard in één frame? Dat ziet er zo uit. "Dat we eraan begonnen zijn", schrijft acteur Kürt Rogiers bij een foto van Roel Vanderstukken en chef Sergio Herman naar aanleiding van het nieuwe programma '2 Sterren Restaurant'.

 

Da we er aan begonnen zijn!!! #2sterrenrestaurant

Een bericht gedeeld door Kurt Rogiers (@kurtrogiers) op


Olga Leyers voorspelt een nieuwe comebacktrend. "Buffalo’s back bitch", schrijft ze bij een kiekje met de schoenen die populair waren in de jaren 90.

 

Buffalo’s back bitch

Een bericht gedeeld door Olga Leyers (@olgaleyers) op


Ex-Mol ging dan wel niet naar Mexico voor het nieuwe seizoen, toch hield hij een Mexicaanse traditie in ere op zijn verjaardag door een piñata stuk te slaan.

 

Verjaren, daar horen tradities bij :) #happybirthdaytome #pinata

Een bericht gedeeld door Gilles Van Bouwel (@gillesvanbouwel) op


Charmezanger Christoff gaat 'Temptation'-verleider Joshua achterna en koos ook voor platinablonde lokken.

 

On the Road again! #bestroadmanagerever ????

Een bericht gedeeld door Christoff (@christoffofficial) op

Eline De Munck stelde haar nieuwe collectie brillen voor Odette Lunettes voor in Antwerpen. "Mijn vriend is zo trots dat hij er raar van gaat poseren", schreef ze bij een dolverliefde foto.


Gekke bekken trekken? Daar kunnen Jonas Van Geel en Koen Wouters wat van.

 

“wat een jaar!?! “ zal dat worden...@vtm @koenwauters @nathaliemeskens

Een bericht gedeeld door Jonas van Geel (@vangeeljonas) op

Door vwh
AANGERADEN