Binnenkijken in de peperdure penthouse van Tommy Hilfiger

Dankzij Architectural Digest kunnen we een kijkje nemen in de penthouse van Tommy Hilfiger, dat gelegen is in het bekende Plaza Hotel in New York en uitkijkt over Central Park. De modeontwerper en zijn vrouw Dee leiden ons zelf rond in het peperdure en luxueuze appartement, waar de ene kamer al een groter geheim herbergt dan de andere.

The Beatles verbleven er ooit en ook The Rolling Stones en Marilyn Monroe waren er kind aan huis, maar vandaag is de penthouse suite van het Plaza Hotel in New York City de thuis van Tommy Hilfiger. Hij en zijn vrouw Dee tikten het appartement op de kop voor liefst 40 miljoen euro en richtten het vervolgens volledig in naar hun smaak. Alle kamers baden dan ook in de luxe.

Bovendien komen we dankzij de rondleiding ook een en ander te weten over hoe ze er leven. Zo geven ze toe dat er behalve toast maar weinig wordt gekookt in de keuken omdat ze liever eten bestellen of gaan uiteten. De modeontwerper toont ook zijn bureau, waar hij naar eigen zeggen soms even kan ontsnappen aan de drukte van hun zeven kinderen. Daarna volgen de master bedroom en natuurlijk ook zijn enorme kleerkast, al geeft hij daar meteen toe dat hij graag altijd dezelfde stuks draagt. Weinig Tommy Hilfig-accenten gespot? Wacht maar tot je de kamer van zoon Sebastian ziet!

Door flb
AANGERADEN