Mark Wahlberg weeral in bloot bovenlijf, daar moeten zijn vrouw en dochtertje hard mee lachen

Foto: Isopix

Mark Wahlberg (46) is momenteel volop aan het trainen voor zijn nieuwste film 'Six Billon Dollar Man'. Daarvan deelt hij op Instagram regelmatig beelden, meestal in bloot bovenlijf. Best gênant, vinden zijn vrouw en dochtertje en dat laten ze dan ook merken aan het einde van een van die video's die hij heeft gepost.

Om zich helemaal voor te bereiden op zijn nieuwste film 'Six Billon Dollar Man' is Mark Wahlberg dezer dagen vooral in de fitness terug te vinden en zit hij volop aan de proteïneshakes. Daarvan deelde hij zopas nog een filmpje op Instagram, waarin we hem na een work-out horen uitweiden over een van die drankjes. Dat doet hij in bloot bovenlijf, waarbij hij het niet nalaat om nu en dan stevig de spieren op te spannen.

Terwijl heel wat van zijn fans ongetwijfeld in zwijm vallen bij die beelden, lijken zijn vrouw Rhea Durhma en hun dochtertje Ella (8) het duidelijk maar niets te vinden. "Babe, stop met video’s waarin je geen shirt draagt", zegt Rhea helemaal op het einde van het filmpje, verwijzend naar de andere beelden die hij vaak deelt van zijn blote torso. "Ja, papa", valt Ella haar meteen bij. Of hoe een Hollywoodacteur thuis toch met beide voetjes op de grond wordt gehouden. 

 

 

 

Door flb
AANGERADEN