Zijn Katy Perry en Orlando Bloom dan toch weer officieel samen?

Foto: Isopix

Zijn Katy Perry en Orlando Bloom nu gewoon heel goede vrienden of zijn ze toch weer een koppel? Al maanden wordt er over die vraag gespeculeerd en nu heeft het er alles van weg dat het tweede toch klopt. Meer nog, de popster bevestigde het nieuws zo ongeveer zelf. Bovendien gingen ze samen op reis naar Rome en schudden ze er ook handjes met de paus.

In een uitzending van 'American Idol' had jurylid Katy Perry al toegegeven dat ze momenteel weer een relatie had en dus hoefde er niet lang gegist te worden om wie het wel eens zou kunnen gaan. Zeker niet nadat beelden waren opgedoken van de popster samen met Orlando Bloom op bezoek in het Vaticaan. Ze deelde daarvan zelf een foto op Instagram. 

Volgens enkele insiders zouden de twee opnieuw dolgelukkig zijn met elkaar. "Ze zijn weer exclusief aan het daten en het lijkt erop dat het dit keer wat serieuzer is. Ze zijn er allebei heel enthousiast over en willen het dan ook niet langer verbergen, maar tegelijkertijd willen ze ook hun privacy wat beschermen. Het is duidelijk dat ze elkaar gemist hebben nadat ze uit elkaar waren gegaan", klinkt het.

Het koppel gaf er in maart van 2017 de brui aan, maar bleef elkaar al die tijd wel regelmatig zien. Als vrienden zogezegd, maar nu heeft het er alles van weg dat het vuur tussen hen nog lang niet gedoofd is. 

 

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op

 

 

Door flb