Paris Hilton openhartig over haar gelekte sekstape: “Ik wilde doodgaan”

Veertien jaar geleden lekte ‘One night in Paris’, de sekstape met de Amerikaanse hotelerfgename Paris Hilton en haar toenmalige vriend Rick Salamon in de hoofdrollen. In de nieuwe documentaire ‘The American Meme’ vertelt de 37-jarige blondine hoe ze zich voelde na de verspreiding van de beelden.

“Het was alsof ik werd verkracht”, zegt ze. “Alsof ik een deel van mijn ziel kwijt was en er op een wrede en gemene manier over me werd gepraat. Op sommige momenten wilde ik doodgaan. Ik had zoiets van “ik wil gewoon niet leven.” Ik dacht dat alles van me was afgenomen. Op deze manier wilde ik niet bekend worden”, vertelt ze nog in de documentaire.

Hilton vertelde na de screening van de film op het Tribeca Film Festival dat ze aan deze documentaire wilde meewerken om een andere kant van zichzelf te laten zien. Kwestie om de kijkers te tonen dat ze anders is dan het ‘karaktertje’ dat ze creëerde in de realityreeks die haar beroemdheid een boost gaf: ‘The Simple Life’. “Er was toen nog geen sociale media, dus verzon ik samen met de producers een rolletje van een rijk, verwend nest zonder al te veel inhoud.”

Vandaag is Paris Hilton een succesvolle, zachtaardige zakenvrouw die graag plaatjes draait op Ibiza. Ze is verloofd met “de man van haar leven” Chris Zylka en popelt om moeder te worden.

Paris Hilton openhartig over haar gelekte sekstape: “Ik wilde doodgaan”
Paris en haar zus Nicky Hilton tijdens het Tribeca Film Festival Foto: Photo News
Door vwh
Meest recent