The Queen gaat voor het eerst op babybezoek bij William en Kate en doet dat in stijl

Foto: Isopix

Queen Elizabeth is voor het eerst haar zesde achterkleinkind prins Louis gaan bezoeken en vloog daarvoor met haar privéhelikopter van Windsor naar Kensington Palace. In haar handen droeg de 92-jarige koningin iets wat veel weg had van een zelf geplukt boeketje. Een cadeautje voor de pas bevallen Kate Middleton?

Het was tijd voor een feestje in Kensington Palace, de koninklijke residentie waar onder meer prins William en zijn gezin verblijven. Niet alleen vierde prinses Charlotte haar derde verjaardag, ook de Queen kwam langs om haar pasgeboren zesde achterkleinkind te bezoeken. De koningin verbleef al die tijd in Windsor en kreeg prins Louis nu pas voor het eerst te zien. Daarvoor nam ze haar privéhelikopter, goed voor een vlucht van 40 minuten.

Niet alleen had Elizabeth naar verluidt een cadeautje bij voor Charlotte, 'Gan Gan' - zoals prins George haar noemt - had ook een boeketje meegebracht met zelfgeplukte bloemen voor haar schoonkleindochter Kate Middleton.

Hoewel haar vervoer behoorlijk stijlvol was, was haar outfit dat net iets minder. Zo droeg ze op haar hoofd een sjaaltje en had ze een ruitjesrok en een bodywarmer aan. Een beetje alsof ze naar de markt ging in plaats van op babybezoek.

 

 

Door flb