Oei: Blake Lively heeft al haar foto's op Instagram verwijderd

© Isopix

Ze heeft nog wel haar 20 miljoen volgers, maar van Blake Lively is er plots geen spoor meer te bekennen op Instagram, ze ontvolgde zelfs haar man Ryan Reynolds. Wat is er aan de hand met de actrice? Is ze sociale media ineens beu, is er een liefdesbreuk op til of schuilt er iets anders achter? Het blijkt om dat laatste te gaan.

flb

Geen enkele foto valt er nog te bespeuren op het Instagramprofiel van Blake Lively. Alleen haar 20 miljoen volgers staan er nog op vermeld. Bovendien blijkt dat ze zelf enkel maar meer 36 vrouwen volgt die allemaal Emily Nelson heten en bovenaan prijkt het mysterieuze zinnetje 'What happened to Emily?'. Zelfs haar man Ryan Reynolds volgt ze niet langer. Wat is er aan de hand? Heeft ze plots alle sociale media verwijderd omdat er in haar liefdesleven iets ergs is gebeurd? Dat scenario lijkt het alvast niet te zijn.

Uit verder onderzoek blijkt namelijk dat het simpelweg om een promotiestunt gaat voor haar nieuwste film 'A Simple Favor'. Daarin speelt ze - je raadt het al - een personage dat de naam Emily Nelson draagt. In de prent gaat een blogster op zoek naar de waarheid achter de verdwijning van haar beste vriendin. De film wordt in september bij ons in de zalen verwacht.

Aangeboden door onze partners

Lees ook