Té eng voor de fans: Pippa (3) krijgt nachtmerries van K3-show, mama wil geld terug

Bron © Omroep Brabant

Wat een leuke middag met K3 moest worden, eindigde voor de kleine Pippa (3) in een nachtmerrie. Letterlijk. De driejarige was zo bang van de ‘Mottige Mot’-show in het Beursgebouw in Eindhoven dat ze angstig begon te wenen. Haar mama is woedend en wil haar geld terug, zo schrijft Omroep Brabant.

Het podium van de nieuwe show van K3 ziet er indrukwekkend uit. Maar naast de lieftallige roodharige, zwartharige en blonde dames, staat er ook een monster op de planken. De Mottige Mot is enorm, donker en angstaanjagend. En dat stoot niet alleen wetenschappers, maar ook mama’s en papa’s tegen de borst.

De scène met de slechterik was té angstaanjagend, klinkt het bij Ilse Wasser uit Eindhoven. “Het was echt een eng monsterachtig ding met een hele harde stem en een enge bulderende lach”, vertelt ze tegen Omproep Brabant. Er zouden zelfs mensen de zaal hebben verlaten, omdat hun kinderen niet verder durfden kijken naar de show van Klaasje, Hanne en Marthe die Vlinderland willen redden.

Ook Pippa (3) is nu zo bang, dat ze talloze nachtmerries heeft en ervan overtuigd is dat de Mottige Mot echt bestaat. “Ik ben boos omdat wij in onze opvoeding rekening houden met spannende televisiebeelden en onze dochter niet zomaar blootstellen aan zaken waar zij nog veel te jong voor is”, vertelt Ilse. Dat Studio 100 zich daar volgens haar minder zorgen om maakt, vindt ze schandalig. Daarom vraagt ze haar geld terug voor de tickets. “En ik denk dat er nog veel meer klachten gaan komen!” besluit ze.

Door mrra
VOOR ABONNEES