Laatste groet aan Eric Geboers vindt dinsdag op circuit van Lommel plaats

Bron © BELGA

Eric Geboers Foto: BELGA

Lommel -

Om iedereen de kans te geven afscheid te nemen van voormalig motorcrosskampioen Eric Geboers, is er een laatste groet op dinsdag 15 mei op het motorcrosscircuit in Lommel. De uitvaartplechtigheid zelf zal plaatsvinden in intieme kring, zo laat de familie woensdagavond weten.

“De familie en vrienden van Eric Geboers willen iedereen bedanken voor de steun die ze mochten ontvangen de afgelopen dagen. De hoeveelheid aan mooie berichten is overweldigend. Toch wil de familie vragen om in deze moeilijke periode hun privacy tijdens het rouwproces te respecteren”, aldus de mededeling.

LEES OOK. (N+) ‘The Kid’ Geboers: klein van gestalte, groot in zijn daden

Op de uitvaartplechtigheid zijn geen media en publiek toegelaten. Een bevriende fotograaf zal tijdens de begrafenis beelden maken en die zullen na de plechtigheid ter beschikking gesteld worden aan de media. Dinsdag is iedereen welkom voor een laatste groet van 19 uur tot 21 uur in de cafetaria van het motorcrossparcours in de Marie Curiestraat 24 in Lommel.

LEES OOK. (N+) Motorcrosslegende verdrinkt terwijl hij zijn pas gekochte puppy probeert te redden: “Hij gaf nog een teken dat het niet meer ging. Daarna zakte hij onder water”

VOOR ABONNEES