Sven De Ridder na heisa over spanningen met vader: “Hij is welkom op première van mijn eerste stuk”

© Walter Saenen

Sven De Ridder (43) heeft in Dag Allemaal gereageerd op de vermeende ruzie met zijn vader Ruud (66). Sven zegde onlangs het ‘Echt Antwaarps Teater’ vaarwel om een eigen gezelschap op te richten - en dat viel, zo leek het toch, niet in goede aarde bij zijn vader.

ehu

Sven De Ridder is druk bezig met de voorbereidingen van zijn eerste musical ‘Iedereen Beroemd’, naar de gelijknamige film van Dominque Deruddere. Dat vertelt hij deze week in Dag Allemaal. Hij reageert er ook op de geruchten dat er een serieus haar in de boter zou zijn tussen hem en zijn vader.

“Ik ben daar heel duidelijk in en ik blijf het maar herhalen: er is echt niets aan de hand”, aldus Sven. “Ik vergelijk het met een restaurant. een zoon die jaren zijn vader heeft geholpen en het restaurant mee groot heeft gemaakt, wil op een bepaald moment iets gaan doen met zijn eigen ingrediënten. En als die dan voelt dat dat niet gaan omdat zijn vader graag zelf nog chef blijft en nog heel actief is, dan zegt die zoon: ‘Oké, ik ga een ander restaurant opendoen’.”

Sven benadrukt verder dat zijn papa vast en zeker welkom is op de première van zijn eerste stuk ‘De Crème Glace Oorlog’, die op 12 juli plaatsvindt.

Aangeboden door onze partners

Lees ook