Dries Mertens op bezoek bij Jani op Vijf-fandag

  • Duivels bezoek voor Jani.
Leuven -

In Leuven werd gisteren de tweede editie van Vijf and the City georganiseerd. De fandag palmde een hele middag de Oude Markt in met een eigen village en trakteerde de kijkers op gepersonaliseerde cocktails zoals de Temptation Gin Tonic en Shopping Queens Smoothie, beautytips en meet-and-greets met Karen Damen en Jani Kazaltzis. Die laatste kreeg schoon volk over de vloer: niemand minder dan Rode Duivel Dries Mertens ­– enkele uurtjes vrij bij de Duivels en om 17 uur terug in het trainingskamp verwacht – kwam een bezoekje brengen.

En hij was niet de enige. “Zowel Jani als Karen hebben zo’n 400 kijkers ontvangen”, zegt Barbara Salomon van Vijf. “Deze editie was nog drukker dan vorig jaar. Om 17 uur ’s middags waren al 9.000 mensen gepasseerd. De dag duurde tot 20 uur, dus hebben we de kaap van 10.000 zeker gerond.”

Samen met de stad Leuven organiseerde Vijf ook een shoppingroute in de binnenstad. Daar liep ook het Temptation Island-koppel Pommeline en Fabrizio rond. Zij deelden hun liefde voor tatoeages met hun fans door ze te bedekken met zelfontworpen tattoos. Valse, weliswaar.

 

Door dvg
VOOR ABONNEES