Luxemerk doet het opnieuw: na de doorzichtige schoenen volgt nu de transparante koffer

© Instagram/ Off-White

De modewereld lijkt deze zomer helemaal in de ban van transparantie. Na de doorzichtige, plastic schoenen heeft het luxemerk Off-White nu ook samen met een kofferfabrikant een transparante reiskofferlijn op de markt gebracht. Ideaal om op de transportband van de luchthaven snel jouw koffer te herkennen?

VVA

Heel wat modemerken verrasten deze zomer al met doorzichtige plastic schoenen, maar het luxueuze streetwearlabel Off-White ging nog net een stapje verder. Samen met koffermerk Rimowa lanceert het nu een reiskofferlijn met transparante koffers.

De reiskoffers worden in het persbericht omschreven als "een brutaal, maar toch speels antwoord op onze obsessie met privacy en anonimiteit". De koffers hebben in hun oorspronkelijk ontwerp geen binnenvoering, waardoor ze volledig transparant zijn, maar er zijn wel zwarte scheidingswandjes beschikbaar voor diegenen die liever niet de inhoud van zijn reiskoffer met iedereen deelt.

De reiskoffers zullen vanaf 25 juni in de webshop en enkele geselecteerde winkels van de beide merken te koop worden aangeboden. Wie deze zomer wil pronken met dit luxekoffertje moet wel flink in zijn geldbuidel tasten. Het hebbeding kost immers 850 euro.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners