Pippa Middleton verklapt details over haar zwangerschap

© AP

De Britse pers wist het al even: Pippa Middleton, de jongere zus van de Kate, is zwanger. Dat heeft ze nu ook zelf bevestigd in de fitnesscolumn die ze schrijft voor supermarktketen Waitrose, waarin ze meteen ook verklapt hoe ze fit blijft tijdens haar zwangerschap.

tib

Pippa vertelt haar lezers onder meer dat ze geen last heeft van de hevige ochtendmisselijkheid waarmee haar zus Kate kampte tijdens haar zwangerschappen. “Ik heb het geluk gehad om mijn echo op 12 weken achter mij te laten zonder last te hebben van ochtendmisselijkheid. Dat betekende dat ik verder kon doen zoals normaal”, schreef Middleton.

Pippa, die vooor haar zwangerschap al eens een marathon liep, heeft haar trainingsschema aangepast aan haar zwangerschap. "Zodra ik wist dat ik zwanger was, heb ik ook mijn normale ritme van '4 à 5 dagen per week' aangepast en een manier gezocht om veilig te sporten tijdens de rest van mijn zwangerschap. Ik ben heel fananiek en ik heb veel boeken en website geraadpleegd, maar het stelde me telkens teleur hoe winig informatie er is over wat je wel en niet mag doen, vooral tijdens het risicovolle eerste trimester. Omdat het mijn eerste zwangerschap was, bleven veel vragen onbeantwoord." In haar column raadt Pippa oefeningen met lichte gewichtjes aan, zoals lunges, squats en reverse flyes.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

"Ik heb gemerkt dat mijn lichaam verandert en dat ik zwaarder word, maar met sport en oefeningen voel ik het ook sterker worden zodat het een gezonde zwangerschap, geboorte en herstel aankan", schijft Pippa.

Aangeboden door onze partners

Lees ook