Klaasje (K3) kan nog altijd door de grond zakken als ze hieraan denkt

Dinsdag zijn bij Studio 100 de opnames van K3 Roller Disco van start gegaan, de eerste televisiereeks waarin de populaire Hanne, Marthe en Klaasje een rollerdisco openen. De fictiereeks zal dit najaar te zien zijn op VTMKZOOM, maar Het Nieuwsblad mocht alvast een blik achter de schermen werpen en ontdekte dat Klaasje zich nog steeds schaamt omdat ze een ongelukje had tijdens een show in Antwerpen.

De meisjes van K3 gaan een nieuwe uitdaging aan en gaan samen een rollerdisco uitbaten, waar je kan rolschaatsen op muziek en een glaasje kan drinken. Hanne zorgt ervoor dat iedereen passende rolschaatsen krijgt, Marthe staat achter de bar en Klaasje is de redder in nood op de schaatsbaan.

Ze krijgen gezelschap van Dj Guus - die voor de muziek zorgt - en een oude bekende: buurman Marcel. Jacques Vermeire kruipt opnieuw in de huid van de klunzige buurman en zorgt ervoor dat er hier en daar wat chaos ontstaat.

Het wordt vooral een muzikale reeks, die elke aflevering eindigt in een spetterend optreden van K3, met oude en nieuwe hits.

Door pjv