Queen Elizabeth en Meghan Markle amuseren zich kostelijk op eerste officiële uitje samen

Bron © Reuters, the Mirror

De Britse koningin en de kersverse hertogin van Sussex zijn donderdag aan hun eerste gezamenlijke tripje door het Verenigd Koninkrijk begonnen. Meghan Markle vergezelde Queen Elizabeth in de Koninklijke Trein om in het noordwesten van Engeland te geraken, waar ze samen enkele evenementen zullen bijwonen.

De Britse vorstin (92) en de stralende bruid van haar kleinzoon Harry amuseerden zich kostelijk in het Engelse graafschap Cheshire en werden gefilmd terwijl ze samen giechelden. Met een brede glimlach openden ze beiden een nieuwe tolbrug over de Mersey, een van de grootste infrastructuurprojecten van de laatste jaren in het land.

Het koninklijke duo juichte enkele schoolkinderen toe die dansten om “gemeenschappen dichter bij elkaar te brengen” en woonde ook een ceremonie bij ter ere van de slachtoffers van de brand in Grenfell Tower. Koningin Elizabeth droeg een groene jurk, de kleur die werd gekozen om de slachtoffers van de dodelijke brand te herdenken.

Meghan Markle - in een stijlvolle jurk van de hand van Givenchy die ook haar trouwjurk ontwierp - moest nog even wennen aan rondreizen met de Queen. Ze twijfelde even welke kant ze moest uitgaan toen ze weer wilde instappen, maar vond uiteindelijk snel haar plekje in de koninklijke auto van koningin Elizabeth.

Door pjv