‘Buurtpolitie’-actrice post foto met Bart De Pauw, die voor het eerst in maanden weer te zien is: “Topteam!”

© BELGA

Het was al een tijdje stil rond Bart De Pauw, nadat de VRT de samenwerking met de 49-jarige televisiemaker stopzette na klachten over grensoverschrijdend gedrag. Nu duikt hij echter op in een foto van Koeken Troef!, zijn eigen productiehuis waar hij duidelijk nog wel welkom is.

mrra

De eerste reactie op de heisa van productiehuis Koeken Troef! was destijds nochtans minder rooskleurig. In het Staatsblad was immers al snel te zien hoe Bart De Pauw als zaakvoerder geschrapt werd. Zijn echtgenote Inès kwam aan het roer te staan, of toch tenminste op papier. In de realiteit behoudt Bart De Pauw nog sterke banden met zijn team van acteurs en creatievelingen.

Dat was te zien op een foto van ‘De Buurtpolitie’-actrice Charlotte De Groof (30), die het kiekje achter liet op Instagram. “Topteam, topdag!” schreef de vrouw, die beter bekend staat als agente Lotte Vissers in ‘De Buurtpolitie’. Van spanningen of moeilijkheden in de groep collega’s is er geen enkel spoor.

De groep bekende Vlamingen waren met zijn allen lachend op bezoek in het ‘Huis van zonde’, een deel van een project van Fernand Huts rond de vos Reynaert. Het team van Bart De Pauw zal de Katoennatie-baas daarin audiovisueel ondersteunen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook