Plopsaland geeft 10 procent korting per doelpunt van de Rode Duivels, de gevolgen laten zich raden...

© rr

Promoties die afhangen van het aantal doelpunten op het WK, als je nationale ploeg een topscorer als Lukaku aan boord heeft, is dat mogelijk niet het beste idee. Plopsaland De Panne deed het toch, en geeft nu met kortingscode ‘België’ 50 procent korting op toegangskaartjes. Al moet je misschien wel even wachten…

nkdr

Wie een uitstapje wil maken naar Plopsaland, haast zich duidelijk al volop naar de website van het pretpark. Daar kan je dankzij de Rode Duivels namelijk 50 procent korting scoren op een toegangskaartje. 10 procent per doelpunt dat de Duivels maakten in hun laatste match.

© rr

Het liep zodanig storm voor de goedkopere kaartjes dat honderden mensen gisteravond in een online wachtrij geplaatst werden. Ondertussen lijkt de situatie ietsje gekalmeerd te zijn, maar gisteravond meldde een oplettende Twitteraar dat er bijna 300 wachtenden voor hem waren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten