“Ik ga spannende maanden tegemoet”: Dina Tersago weldra te zien op VTM én VIER

Bron © VIER, Dag Allemaal

Foto: Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond

Presentatrice Dina Tersago (39) is helemaal terug. In het najaar presenteert ze een nieuw seizoen van ‘Boer Zkt. Vrouw’ en volgend voorjaar zal ze voor het eerst te zien zijn op VIER. “Ik ga spannende maanden tegemoet”, zegt ze.

Enkele jaren geleden leek haar toekomst op televisie nog hoogst onzeker. Meer bepaald op het moment dat haar exclusiviteitscontract bij VTM niet verlengd werd.

Maar nu lijkt de carrière van Dina Tersago opnieuw op de rails te staan. In het najaar is ze, samen met An Lemmens, te zien in ‘Boer Zkt. Vrouw - De Wereld Rond’. Daarnaast is ze momenteel ook druk bezig met de opnamen van ‘Pop-uprechtbank’, een ander VTM-programma dat wellicht volgend voorjaar wordt uitgezonden.

En daar blijft het niet bij. Volgend voorjaar is ze ook voor het eerst te zien op VIER, in een nieuw realityprogramma ‘Huis uit Handen’. Daarin vertrouwen zes koppels al hun centen toe aan een makelaar en een binnenhuisarchitect. Die gaan op zoek naar dat ene huis waar de kandidaat-kopers al lang van dromen én hakken voor hen de knoop door.

Dina is zelf alvast in de wolken met de nieuwe uitdaging die haar te wachten staat: “Ik ga in ‘Huis uit Handen’ samen met de toekomstige eigenaars spannende maanden tegemoet.”

Door nadb
VOOR ABONNEES