Meisje met autisme is kapot van slecht rapport, dus geeft haar vader haar een hartverwarmend eigen rapport

Bron © Mirror

Foto: Twitter

Sophie is 9 en heeft autismespectrumstoornis. Op haar rapport kreeg ze enkel D’s, ze was dus maar net geslaagd. Het meisje had het gevoel dat ze iedereen teleurgesteld had, maar dat kon haar vader niet verdragen. Speciaal voor Sophie kroop hij in zijn pen en stelde hij een rapport op met alle dingen waar ze wel goed in is.

De cijfers die de negenjarige Sophie Jackson gekregen had van haar juf waren niet bijzonder goed. Het meisje was maar nipt geslaagd, en er was geen enkel uitzonderlijk goed punt te bespeuren op haar rapport. Papa Shane Jackson kon het niet verdragen om zijn dochter zo teleurgesteld en verdrietig te zien, dus kwam hij met een oplossing.

“Ze heeft zo hard gewerkt en we hebben enorme verbeteringen opgemerkt buiten de school om”, vertelde Shane aan Huffington Post. “Toen kreeg Sophie haar rapport en ze was gewoon zo teleurgesteld omdat ze zo hard geprobeerd had en ervan overtuigd was een hoger niveau bereikt te hebben. Maar wij wisten hoe hard ze gewerkt had en vonden haar resultaat goed, wat de cijfers ook waren.”

“Toen dacht ik eraan een rapport te maken van alle dingen die Sophie uniek maken. Ze vond het fantastisch en is weer helemaal vrolijk sinds we het haar gegeven hebben.” Het nieuwe rapport, met daarop een A+ voor ‘beste dochter ooit’ gaf Sophie ook inspiratie om haar papa punten te geven: een A voor ‘irritant zijn’ en een B voor ‘grappig zijn’.

Meisje met autisme is kapot van slecht rapport, dus geeft haar vader haar een hartverwarmend eigen rapport
Foto: Twitter

Grappig: A

Houdt van honden: A

Vechten met jongens: A

Robots tekenen en maken: A

Verbeelding: A+

Beste dochter ooit: A+

Door nkdr
AANGERADEN