Paris Hilton vraagt haar fans iets te vertellen “wat ze nog niet weet.” Dat had ze beter niet gedaan

Foto: Twitter

Een foto waarop de 37-jarige dj en hotelerfgename (niet al te) diep in gedachten verzonken lijkt en de vraag: “Vertel me iets wat ik nog niet weet.” Meer was er niet nodig om Twitter te overspoelen met gekke weetjes. Al is nog maar de vraag of Paris daar wel echt op zat te wachten.

De eerste reactie kwam van Paul Alexander, die meteen over zijn dorp Welshpool: “Welshpool is een dorp in Wales, historisch in het gewest van Montgomeryshire, maar momenteel deel van de unitaire autoriteit van Powys. De Welshe naam Y Trallwng betekent letterlijk “het zompige of zinkende land”. Welshpool is het vierde grootste dorp in Powys.”

En nadat Paul het ijs gebroken had, bleven er maar gekke weetjes binnenstromen onder de foto van Paris. De berichten gingen van “We hebben elkaar ooit ontmoet” tot “Veel duizendpoten ruiken naar kersen en zijn fluorescerend onder een blacklight.”

Meer dan tienduizend reacties kwamen er op de foto. De ene al verrassender dan de andere: “De meeste toiletten spoelen door in mi mol” is er daar maar eentje van. Andere pareltjes: “Er is een stad in Canada die Dildo heet en alle zwanen in het Verenigd Koninkrijk zijn eigendom van de Queen.”

Door nkdr
Meest recent