Kate en William vieren verjaardag van prins George met nieuwe foto

Vijf jaar wordt hij, de kleine prins George, en dat viert het Britse hof door een foto van het jongetje te delen waarop hij enthousiast zijn tanden bloot lacht.

Het is ondertussen traditie geworden dat prins William en Kate de verjaardag van hun kinderen vieren door een nieuwe foto te delen op sociale media. Deze foto van prins George werd gemaakt door Matt Porteous, die ook enkele familiefoto’s maakte toen prins Louis gedoopt werd. Deze foto is wellicht op dezelfde dag gemaakt, tijdens de privé-receptie in Clarence House, want George draagt dezelfde outfit dan op de foto's van de doop.

Kate en William vieren verjaardag van prins George met nieuwe foto
Foto: AFP

“De Hertog en Hertogin van Cambridge zijn erg blij een nieuwe foto te delen van prins George ter ere van zijn vijfde verjaardag - dankjewel aan iedereen voor de fijne berichtjes.”

Prins George heeft net zijn eerste jaar afgerond in de Thomas's Battersea school, een exclusieve school in Londen. Volgens de zender BBC is de jongen gek op helikopters en vliegtuigen - net als zijn vader, die in het leger helikopterpiloot was. Voor wie wil zien hoe groot het jongetje alweer geworden: dit was de foto waarmee vorig jaar zijn vierde verjaardag gevierd werd.

Kate en William vieren verjaardag van prins George met nieuwe foto
Door tib