Zie jij wat er scheelt aan de Calvin Klein-campagne met de Kardashians?

Ontwerper Raf Simons, creatief directeur bij Calvin Klein, heeft zijn nieuwe lingerie- en jeanscampagne op de wereld losgelaten met de Kardashians in de hoofdrollen. Maar volgens oplettende fans zijn er op de een paar foutjes te bespeuren.

Het eerste zogenaamde foutje is de rechterarm van de 39-jarige realityster Kourtney Kardashian. Die is op het eerste gezicht veel dunner is dan haar linkerarm. Volgens fans op sociale media is dit een duidelijk resultaat van slecht fotoshoppen. Bij Calvin Klein hebben ze op de ‘blunder’ gereageerd. De ultradunne onderarm zou een gevolg zijn van de belichting op de set. Wie de foto in hoge resolutie bekijkt zal volgens een woordvoerder van het modebedrijf duidelijk kunnen zien dat de zon fel op de arm schijnt. Daardoor lijkt het alleen maar alsof het lichaamsdeel erg mager is.

Zie jij wat er scheelt aan de Calvin Klein-campagne met de Kardashians?

Verder vinden fans dat Kendall Jenner in haar jeansoutfit in een heel onnatuurlijke houding op de groepsfoto staat. Ze vermoeden dat het topmodel geen tijd had om de shoot bij te wonen en haar foto er later bij is gevoegd. Ook de babybuik van Khloé en het strakke exemplaar van halfzus Kylie roept vragen op. “Waren zij niet op hetzelfde moment zwanger?”, vraagt men zich af op sociale media. Daar is een simpele verklaring voor: de shoot vond plaats in maart. Kylie beviel van haar dochter Stormi op 1 februari. Khloé beviel midden april van haar dochter True. Dat ontkracht de geruchten over knutselwerk met Kylie’s hoofd en een ander, slanker lichaam.

Door vwh