Sterren tonen hun kinderen in modeblad Harper’s Bazaar

Het septembernummer van het Amerikaanse modeblad Harper’s Bazaar wordt bijzonder: sterren poseren met hun kinderen voor het blad. Zo prijkt Kanye West met North en Saint op de cover voor abonnees, Bruce Springsteen en zijn dochter op de versie die in de winkelrekken terechtkomt.

vwh

De foto’s van de beroemde ouders en kun kinderen kaderen in het thema ‘Families That Rock’. Styliste van het blad Carine Roitfeld stond te popelen om de sterren aa te kleden. “Ik hou zelf veel van mijn familie en ik wilde graag die van mijn grootste muziekidolen leren kennen. Het was fantastisch om (rock)sterren zo teder te zien omgaan met kun kroost”, zegt ze.

Niet alleen Kanye West met een van zijn dochters North en zoontje Saint poseerden voor de lens, ook Bruce ‘The Boss’ Springsteen, Mariah Carey, Lionel Richie, Billy Idol, Aerosmith-frontman Steven Tyler en soulzangeres Erykah Badu staan in het blad met kroost - of een deel ervan.

“Ik hou van het mama zijn en zo een veilige haven te creëren voor mijn kindjes. Dit is de belangrijkste job die ik heb”, zegt Christina Aguilera in het bijhorende interview. Springsteen wil dan weer dat zijn dochter “zich focust op de dingen waar ze echt om geeft”. Lionel Richie zegt “dat zijn kinderen moeten ontdekken wie ze zijn en wenst dat ze hun passies verkennen.”

Aangeboden door onze partners