Kim Kardashian verrast de hele wereld met kiekje van baby Chicago

Kim Kardashian breidde haar gezin zes maand geleden uit met een kindje via een draagmoeder. Sindsdien hebben we dochter Chicago nog niet veel gezien… tot nu. De realityster plaatste vrijdag een kiekje van de baby online en ook True, de dochter van Kloé Kardashian staat erop.

“Beste vriendjes voor het leven”, schreef de 37-jarige brunette bij de schattige foto. Daarop kruipen de twee meisjes over een speeldekentje. De babyharen van Chicago zijn in twee minidotjes gedraaid. Baby True, die bijna vier maanden oud is, draagt een haarband. In de reacties regent het positieve reacties op de schattige kindjes, al laten sommigen weten dat het beeld helemaal perfect zou geweest zijn als ook Stormi (het dochtertje van Kylie Jenner, red.) erop stond.
 

 

Best friends for life!!!! ??

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op


Eerder deze week raakte bekend dat rapper Kanye West, wederhelft van Kim Kardashian, op de cover van Harper’s Bazaar prijkt met hun twee oudste kinderen North en Saint. Veel fans vroegen zich af waar hun derde telg was gebleven… Zij hoeven zich dankzij deze foto alvast geen zorgen te maken zoals twee jaar geleden, toen Saint nooit op Instagram verscheen en mensen dachten dat er iets mis was.

Door vwh