Ook de Beckhams waren in Indonesië tijdens aardbeving

Foto: Isopix

David (43) en Victoria Beckham (44) waren zondag met hun kinderen Brooklyn (19), Romeo (15), Cruz (13) en Harper (7) nog maar net toegekomen op Bali of ze werden er met de aardbeving geconfronteerd die vooral het naburige eiland Lombok heeft getroffen. Naar verluidt waren vooral de kinderen onder de indruk van de feiten.

De Indonesische eilanden Bali en Lombok zijn populaire toeristische oorden waar ook celebrities maar al te graag vertoeven. Zo zijn Chrissy Teigen en John Legend er op vakantie en dus ook de Beckhams. Beide gezinnen hebben ook de aardbeving meegemaakt. Van die eersten weten we dat omdat Teigen er uitgebreid over heeft getweet, van de Beckhams omdat er op sociale media foto's werden gedeeld van hun aankomst op Bali. 

"Ze hebben de aardbeving zeker gevoeld", zegt ook een bron aan de Britse tabloidkrant The Mirror, die ook bevestigt dat ze zich op zo'n 100 kilometer van het epicentrum bevonden. "Zeker de kinderen waren onder de indruk van het gebeuren, maar hun gedachten gaan natuurlijk in de eerste plaats uit naar de vele slachtoffers die zijn gevallen."

Volgens de laatste tellingen zijn er zo'n 142 mensen omgekomen bij de zware schokken. 

 

 

Door flb