De laatste wens van Jurgen voor Sabine Hagedoren is uitgekomen: “Ik heb inderdaad een nieuw lief”

© © VRT

Sabine Hagedoren is opnieuw verliefd. Meer dan twee jaar nadat haar man Jurgen op zijn sterfbed zei dat ze niet alleen mocht blijven omdat hij wilde dat ze nog gelukkig zou worden, bevestigt Hagedoren dat ze inderdaad een nieuwe vriend heeft.

nkdr

Veel wil de 50-jarige weervrouw niet kwijt over haar nieuwe liefde: “Ik heb inderdaad een nieuw lief”, vertelde ze Het Laatste Nieuws, “hij heet Sam Pauwels. Meer heb ik daar niet over te zeggen.” Pauwels is afkomstig van Antwerpen en werkt net als Hagedoren in de media, zij het achter de schermen als grafisch ontwerper.

Haar man Jurgen, die zo’n twee jaar geleden overleed na een zware strijd tegen kanker, had op zijn sterfbed nog gewenst dat Sabine niet alleen zou blijven. Dat vertelde ze in een interview met Eric Goens in ‘Die Huis’: “Het laatste wat Jurgen mij gezegd heeft, is het mooiste wat je tegen iemand kan zeggen die je doodgraag ziet: ‘Je mag niet alleen blijven. Ik wil dat je nog gelukkig wordt. Je bent veel te mooi om alleen te blijven. Maak er nog iets moois van.’ Een uur later was hij er niet meer.”

LEES OOK. Tranen van verdriet én van plezier: Sabine Hagedoren opent eerste seizoen van ‘Die Huis’

Aangeboden door onze partners