Dochters van Ewan McGregor stralen in nieuwste Fendi-campagne

Foto: Fendi

Na onder meer Kim Kardashian en dochtertje North West is het dit keer de beurt aan de dochters van Ewan McGregor om het uithangbord van Fendi te zijn. Het Italiaanse modehuis heeft namelijk zijn nieuwste campagne opgezet rond het thema familie. Clara en Esther vormen het derde luik.

Fendi viert de tiende verjaardag van zijn Peekaboo-handtas met een reclamecampagne die inzoomt op familie. Eerder al waren creatief directeur Silvia Venturini Fendi en haar dochters Delfina Delettrez Fendi en Leonetta Luciano Fendi er in te zien en in een tweede luik kwamen Kris 'Momager' Jenner, haar dochter Kim Kardashian en haar kleindochter North West aan bod. Nu is het de beurt aan Clara (22) en Esther (16) McGregor. 

Het Italiaanse modehuis zet daarmee bovendien vrouwen in de kijker die "moedige standpunten durven verkondigen". Zouden ze daarmee verwijzen naar de straffe uitspraken die Clara deed op sociale media toen bekendraakte dat haar vader Ewan haar moeder Eve Mavrakis na 22 jaar huwelijk had laten zitten voor zijn veel jongere tegenspeelster Mary Elizabeth Winstead?

Door flb