‘Thuis’-acteur Mathias Vergels toont voor het eerst zijn zoontje

Mathias Vergels en zijn vrouw Julie Houtman. Foto: Isopix

Mathias Vergels (26) is een paar weken geleden voor het eerst papa geworden en heeft zijn zoontje Emile nu voor het eerst duidelijk aan de rest van Vlaanderen getoond. Hij deelde een foto van hen tweetjes samen op Instagram en daaruit blijkt ook dat er ten huize Vergels de laatste tijd maar weinig wordt geslapen.

Julie Houtman (26), de vrouw van Mathias Vergels, zette ergens eind juni, begin juli hun zoontje op de wereld. Het jongetje kreeg de naam Emile en nu krijgen we hem voor het eerst ook helemaal te zien. De trotse, kersverse papa deelde namelijk een foto van hen tweetjes op Instagram. 

Nu de opnames van 'Thuis' weer volop aan de gang zijn en er dus een anderhalve maand oude baby in huis is, komt de acteur die de rol van Lowie Bomans vertolkt maar aan weinig slaap meer toe. Dat blijkt in elk geval uit de hashtag #teamnosleep die de foto vergezelt. 

Eventjes later deelde ook Julie een eerste duidelijke foto van haar en hun zoontje. "Liefde van mijn leven", klinkt het daar hartverwarmend.

 

#dad #son #teamnosleep #wedontcare ??

Een bericht gedeeld door M a t h i a s V e r g e l s (@vergelsmathias) op

 

 

?? liefde van mijn leven #Emile

Een bericht gedeeld door Julie Houtman (@julie__h) op

 

Door flb