Deze kandidate van ‘Expeditie Robinson’ is een wel heel taaie tante

Tweevoudig wereldkampioen thaiboksen Lesley Dada.

Een wel heel bijzondere kandidate bij ‘Expeditie Robinson’. Haar naam? Lesley Dada. Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze is 35 jaar oud, tweevoudig wereldkampioen thaiboksen en ze diende veertien jaar in het leger bij de infanterie. Ze werd onder meer uitgezonden naar Kosovo en Afghanistan.

Nu is Lesley personal trainer, ook van Bekende Vlamingen. Ze hielp onder anderen zangeres Linda Mertens van Milk Inc, Sean Dhondt, Belle Perez en Sylvy De Bie aan een strak lijf en goeie conditie.

Zelfs inbrekers zijn niet tegen Lesley opgewassen. Drie jaar geleden wou een 29-jarige man inbreken in haar fitnesszaak maar hij werd betrapt door Lesley en haar vriend. Ze overmeesterden de inbreker en dat bleef de inbreker bij. “Ze hebben mij zwaar toegetakeld en in een houdgreep vastgenomen”, klaagde hij op zijn proces.

Naast Lesley doet ook een voormalig finaliste van Miss België mee: Chloë Evangelista (29). “Dit is het zwaarste wat ik ooit deed”, aldus Evangelista. Andere kandidaten: Arnaude (39), een gelukkig gescheiden politieagente en mama van een zoontje van zes; communicatiemedewerker en wereldreiziger Anton (27) en yoga -en danslerares Annick (27) die houdt van stilte, meditatie en valschermspringen.

Deze kandidate van ‘Expeditie Robinson’ is een wel heel taaie tante
Van links naar rechts: Chloë, Anton, Annick en Arnaude.

De andere twaalf kandidaten worden later bekendgemaakt. Het programma is begin september op Vier te zien.

Door ldb